• Период на промоција: Нема ограничено време
  • Промоции: Mystery Box доаѓа со крипто награди во вредност до 50 USDT
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: 30 долари
  • Период на промоција: Наградите ќе се испраќаат за 7 работни дена по 15-ти и 30-ти секој месец.
  • Промоции: 110 долари