Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка во OKX
Упатства

Како да се регистрирате на OKX Како да регистрирате сметка на OKX на веб【PC】 Чекор 1: Одете на веб-страницата на OKX и кликнете на копчето „Регистрирај се“ горе десно. ...

Последни вести

Како да тргувате со крипто за почетници во OKX
Стратегии

Како да тргувате со крипто за почетници во OKX

Добивањето добивки со возење на моментумот на пазарните трендови добива сосема ново значење во светот на криптовалутите. Сепак, испробаните и вистински стратегии имаат многу точки на вкрстување помеѓу традиционалното и крипто тргувањето. Во оваа статија, можете да ги научите основите на тргувањето со трендови и да видите како тие се применуваат на дигитални средства како Биткоин.
Што е индекс на Crypto Fear & Greed во OKX
Блог

Што е индекс на Crypto Fear & Greed во OKX

Индексот на крипто страв и алчност дава увид во општите чувства на пазарот на крипто. Во оваа статија, објаснивме како индексот на крипто страв и алчност може да им помогне на трговците да одлучат кога да влезат или да излезат од крипто-пазарот.