OKX Refer Friends Bonus - добијте Mystery Boxes во вредност до 50 USDT

OKX Refer Friends Bonus - добијте Mystery Boxes во вредност до 50 USDT
 • Период на промоција: Нема ограничено време
 • Промоции: Mystery Box доаѓа со крипто награди во вредност до 50 USDT
Дали барате можност да го засилите вашиот трговски потенцијал и да ги отклучите неспоредливите придобивки? Не гледајте подалеку од OKX – врвна платформа која ги овластува трговците со најсовремени алатки и награди. Во моментов, OKX нуди ексклузивна промоција која им овозможува на корисниците да го подигнат своето трговско искуство и да ја максимизираат својата заработка како никогаш досега.

Што е програмата за упатување OKX?

OKX Refer Friends Bonus - добијте Mystery Boxes во вредност до 50 USDTПрограмата за упатување OKX е дизајнирана за корисниците да ги упатуваат пријателите на платформата OKX и да заработат бонуси од нивните трговски активности.

Охрабрете ги вашите пријатели да создадат сметка на OKX со вашиот код за упатување и ќе имате право да добивате Mystery Boxes кога вашите пријатели ќе завршат збир на едноставни задачи:

 • Регистрација Mystery Box : кога вашите пријатели ќе се регистрираат и ќе ја завршат потврдата на идентитетот во рок од 7 дена по регистрацијата.
 • Мистериозна кутија за депозит : кога вашите пријатели купуваат или прават депозит со минимален износ од 50 USDT (при една трансакција) во рок од 14 дена по нивното регистрирање.

Забелешка : купувањето или депонирањето криптови преку внатрешни трансфери, црвени пакети, награди и купувања преку нарачка за споделување P2P нема да се бројат. Дополнително, вашите пријатели исто така ќе бидат запишани во нашата програма за бонус за нов корисник


Зошто да се придружите на програмата за упатување OKX?

Попусти на таксите за тргување
Со користење на код за упатување OKX, можете да уживате во намалените такси за тргување. Ова може да ги намали вашите трошоци додека тргувате со криптовалути на платформата. Проверете како да депонирате пари на OKX: Едноставен водич за повеќе информации за депонирање крипто на OKX.

Нивоа на награди
Дополнително, програмата за упатување нуди различни нивоа на награди. Како што поканувате повеќе пријатели да се придружат на OKX со вашиот код, може да отклучите повисоки нивоа на награди и да ги зголемите вашите придобивки.

Подобност за бонус
Кодот за упатување OKX, исто така, ви дава право на вас и на вашите пријатели за бонуси, како што се Mystery Boxes кои содржат крипто награди како BTC и ADA и ваучери кои ги намалуваат таксите.
Запомнете, користењето на кодови за упатување е од корист за вас и вашите пријатели, што го прави поволен избор за сите вклучени страни.


Како да добивате заработка преку Програмата за упатување OKX

1. Најавете се на вашата сметка, одете на [Повеќе] - [Упатување].
OKX Refer Friends Bonus - добијте Mystery Boxes во вредност до 50 USDT2. Копирајте и споделете ја вашата референтна врска или код со вашите пријатели.
OKX Refer Friends Bonus - добијте Mystery Boxes во вредност до 50 USDT3. Вие и вашиот пријател ќе добиете Mystery Box кога вашиот пријател ќе се најави на апликацијата OKX и ќе ја заврши проверката на идентитетот во рок од 7 дена по регистрирањето.

Вие и вашиот пријател ќе заработите дополнително Mystery Box кога вашиот пријател ќе купи или депонира крипто во вредност од повеќе од 50 USDT во една трансакција.

4. Секоја Mystery Box доаѓа со крипто награди во вредност до 50 USDT. Наградите вклучуваат BTC, ETH, DOT и картички за попуст. Можете да ги проверите вашите награди во Центарот за награди. Нема ограничување за тоа колку Мистериозни кутии можете да добиете. Колку повеќе пријатели поканувате, толку повеќе добивате. Рашири го зборот сега!


Кои се правилата за промоција на OKX?

 1. Секоја Mystery Box може да содржи крипто или попуст картички како награди и мора да се отвори во рок од 30 дена од датумот на прием преку апликацијата OKX; во спротивно, ќе истече. Во моментов, Mystery Boxes може да се гледаат и на апликацијата и на веб, но тие можат да се отворат само на апликацијата.

 2. Можете да ги проверите вашите заработени Mystery Boxes на страницата Referral Invite history и да ги видите наградите на страницата Referral Invite history откако ќе ги отворите Mystery Boxes.

 3. Под-сметките немаат право да учествуваат во оваа програма, да добиваат награди или да бидат поканети како поканети.

 4. Имајте предвид дека вредноста на наградите може да варира и може да не биде еднаква во моментот на повлекување поради флуктуации на пазарот. Цените на дигиталните средства, вклучително и стабилните, може да флуктуираат во секој момент, што потенцијално ќе предизвика зголемување или намалување на вредноста на средствата.

 5. Во случај на лажно однесување, како што е лажна регистрација, купување или продавање, или фалсификување информации за верификација на идентитетот, OKX темелно ќе ја прегледа и контролира ситуацијата, задржувајќи го правото да го откаже учеството и правата за доделување на соодветните корисници.

 6. OKX може да ја одложи дистрибуцијата на Mystery Boxes или награди поради системски проблеми или други посебни околности. Ако не сте добиле Мистериозни кутии или награди во рок од 48 часа откако вашите пријатели ќе ја завршат задачата, ве молиме контактирајте со службата за корисници и ние активно ќе ја следиме ситуацијата.

 7. OKX има право да суспендира, замрзне и/или запечати кориснички сметки и средства во рамките на сметките во согласност со важечките закони или условите за користење на OKX.

 8. OKX го задржува правото да исклучи кој било учесник од оваа активност и/или да ја откаже оваа активност без најава. Наградите се зависни од усогласеноста на учесниците со Условите и правилата и не се загарантирани. Погледнете ги Условите и правилата за повеќе детали.

Thank you for rating.