Si të Tregoni Crypto për Fillestarët në OKX
Strategjitë

Si të Tregoni Crypto për Fillestarët në OKX

Kapja e fitimeve duke kapur vrullin e tendencave të tregut merr një kuptim krejtësisht të ri në botën e kriptomonedhës. Megjithatë, strategjitë e provuara dhe të vërteta kanë shumë pika kryqëzimi midis tregtimit tradicional dhe atij të kriptove. Në këtë artikull, ju mund të mësoni bazat e tregtimit të tendencave dhe të shihni se si ato zbatohen për asetet dixhitale si Bitcoin.
Cili është indeksi i Kripto Frika dhe Lakmia në OKX
Blog

Cili është indeksi i Kripto Frika dhe Lakmia në OKX

Indeksi Crypto Fear & Greed ofron njohuri mbi ndjenjat e përgjithshme të tregut të kriptove. Në këtë artikull, ne kemi shpjeguar se si Indeksi i Frikës dhe Lakmisë së Kriptove mund t'i ndihmojë tregtarët të vendosin se kur të hyjnë ose të dalin nga tregu i kriptove.