Përmbledhje e OKX

OKX është një shkëmbim kriptovalutash me bazë në Seychelles, i themeluar në vitin 2014, i cili u ka shërbyer miliona përdoruesve në mbi 100 vende, duke u renditur i 4-ti në vëllimin e tregtimit sipas hulumtimit tonë dhe rishikimit të OKX . Përveç tregtimit të kriptomonedhave të njohura, OKX ofron tregtim spot, të ardhmes dhe derivateve.

Si i tillë, konsiderohet si shkëmbimi më i madh në botë i spoteve dhe derivateve (gjithashtu për sa i përket vëllimit të tregtimit). CEO aktual i platformës tregtare OKX, JayHao, kishte një interes dhe ekspertizë të thellë në zhvillimin e lojërave përpara se të bashkohej me platformën e tregtimit të kriptomonedhave. Shkëmbimi i decentralizuar filloi udhëtimin e tij nga Hong Kongu dhe më vonë u zgjerua në Maltë pasi qeveria malteze miratoi një qasje miqësore për investimet në kriptomonedha dhe tregtimin bazë.

Fillimisht i njohur si OKEx Exchange, ai mori mbështetje dhe këshilla investimi nga kapitalistët kryesorë sipërmarrës dhe kompanitë e investimeve si Ceyuan Ventures, VenturesLab, Longling Capital, eLong Inc dhe Qianhe Capital Management, të cilat ndihmuan shkëmbimin e aseteve dixhitale për të arritur kulmin ku është tani. . Pra, lexoni më tej këtë përmbledhje të OKX , njihni të gjitha njohuritë e këtij shkëmbimi dhe filloni të eksploroni!

Shtabi Victoria, Seychelles
Gjetur në 2014
Shenja vendase po
Kriptovaluta e listuar 300+
Çiftet tregtare 500+
Monedhat e mbështetura të Fiat USD, CNY, RUB, JPY, VND, INR Më shumë
Vendet e mbështetura 200+
Depozita minimale Asnjë depozitë fiat nuk lejohet, kështu që tregtarët tregtojnë duke përdorur kriptovaluta
Tarifat e depozitave 0
Tarifat e transaksionit E ulët
Tarifat e Tërheqjes 0
Aplikacion po
Mbështetja e Klientit 24/7

Rishikimi OKX

OKX lindi nga kompania e saj motër OKCoin, një shkëmbim më i thjeshtë kriptosh në SHBA që synon kryesisht tregtarët profesionistë të kriptove. OKCoin fokusohet vetëm në tregtimin e kriptomonedhave (blerje dhe shitje) dhe oferta fillestare të monedhave (ICO). Në të kundërt, OKX ofron një platformë më të sofistikuar për letrat me vlerë të tjera financiare si spotet, opsionet, derivatet dhe tregtimin e levave, përveç vetëm kriptovalutave. OKX lançoi 'tokenin e vet të shërbimeve' OKB në 2018.

Shenja mund të përdoret për të shlyer tarifat e tregtimit në OKX ose për të paguar për "shërbime ekskluzive", duke përfshirë shërbimet e mbështetjes së klientit dhe tarifat e përmirësuara të API. Përpara se të regjistroheni në platformë, rekomandohet që tregtarët të kalojnë nëpër rishikimet e ndryshme të OKX të disponueshme për një njohuri të plotë se si funksionon shkëmbimi ndërkombëtar i kriptomonedhave sipas procedurës së tyre të pavarur të kërkimit.

Rishikimi OKX

Karakteristikat e OKX

Platforma e këmbimit OKX pret disa nga veçoritë më inovative që e bëjnë atë një nga shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave në botë.

 • Ndërfaqja e lehtë për t'u përdorur lejon fillestarët dhe tregtarët më me përvojë të tregtojnë kripto në platformë.
 • Ofron një përzgjedhje të gjerë të aseteve dixhitale – më shumë se 140 argumente dixhitale dhe mbi 400 çifte BTC dhe USDT.
 • Lejon opsione të shumta pagese si karta debiti dhe krediti, transferta bankare, transferta bankare, etj.
 • Ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh të tregtimit të kriptove si tregtimi në vend, tregtimi i marzhit, tregtimi DEX, të ardhmes, opsionet, shkëmbimet e përhershme dhe tregtia e shpejtë (tregu me një ndalesë).
 • Tarifa të ulëta të strukturuara sipas modelit të blerësit dhe prodhuesit të tregut.
 • Tarifat zero të depozitave dhe gjithashtu tarifat e ulëta të tërheqjes.
 • Masa të forta sigurie.
 • Shërbim i shkëlqyer ndaj klientit 24/7.
 • Një platformë e dedikuar për një treg të decentralizuar NFT për të tregtuar token të pandryshueshëm përmes një teknologjie të sigurt blockchain.
 • Praktikoni tregtimin me ndihmën e tregtimit demo në aplikacionin OKX, ku tregtarët mund të përdorin shembuj të simuluar për të mësuar dhe zhvilluar strategji tregtare përpara se të hyjnë në tregun e drejtpërdrejtë të kriptove.
 • Akademia OKX ofron një seksion të shkëlqyer arsimor për fillestarët ku tregtarët mund të praktikojnë tregti, të mësojnë idetë e tregtimit dhe të kontrollojnë analitikën nga skeda "Mëso".
 • OKX Pool është shërbimi i përsosur për tregtarët që kërkojnë të minojnë kriptomonedha përmes pishinave të minierave.
 • Integrimi OKX dhe TradingView sjell nocionin e eliminimit të nevojës për të kaluar nga një platformë në tjetrën duke lidhur aplikacionin celular TradingView me llogarinë OKX.
 • Partnerët e TafaBot dhe OKX ofrojnë akses në robotët e tregtimit që do të synojnë në mënyrë specifike tregtimin e së ardhmes, spotin dhe arbitrazhin nëpërmjet aplikacionit celular TafaBot.

Rishikimi OKX

Shërbimet e Avancuara Financiare OKX

Përveç veçorive të mësipërme, shkëmbimi i kriptove OKX krenohet me veçoritë kryesore të mëposhtme dhe shërbimet e avancuara financiare që u ofron tregtarëve të tij të regjistruar.

Tregu OKX NFT

OKX prezanton praninë e saj në hapësirën NFT duke filluar tregun e saj të decentralizuar NFT ku tregtarët jo vetëm mund të tregtojnë, por të krijojnë NFT nëpër platforma dhe blockchain të ndryshëm.

OKX NFT lejon tregtarët e saj të kenë akses në sa vijon:

 • Koleksionet në tendencë : Një seri NFT-sh që kanë fituar volumin më të lartë të tregtimit në USD gjatë një periudhe kohore.
 • Raketat e fundit : Koleksionet NFT të krijuara me çmimin më të lartë në dysheme në një hark kohor.
 • NFT-të e njohura : NFT-të e zgjedhura nga shifrat më të larta të tregtimit.

Tregtarët mund të shfletojnë koleksionet NFT sipas kategorive ose të eksplorojnë Tregun e gjerë OKX NFT sipas dëshirës. Tregtarëve u paraqiten mundësitë dhe mjetet e tregtimit. OKX NFT Launchpad i shtyn projektet cilësore NFT në treg, ndërsa tregu sekondar ndan informacione mbi rrallësinë e gradave dhe lejon blerjen me shumicë të NFT-ve.

OKX Pool

Ky rishikim i OKX madje mbulon se si tregtarët mund të fitojnë të ardhura pasive përmes pishinave të minierave - duke prezantuar Pishinën e Minierave të OKX.

Rishikimi OKX

OKX ofron një grup minierash me një grup të përbashkët minatorësh të kriptove që kombinojnë burimet e tyre llogaritëse në një rrjet specifik për të minuar kriptomonedha. Pool OKX mbështet minierën e provës së punës (PoW) të 9 aseteve kryesore të kriptos, që i lejon përdoruesit të ofrojnë shkallën e hash-it të kompjuterit të tyre të kërkuar për të minuar kriptomonedha. Në këmbim, ata do të fitojnë të ardhura shtesë pasive.

Algo-order Options

Lloje të ndryshme porosish të disponueshme në treg i ndihmojnë investitorët të bëjnë një tregti me një vëllim dhe çmim të paracaktuar tregtar. Porositë Algo janë porosi kaq të veçanta që janë shumë jetike për tregtarët aktivë të ditës. Ndryshe nga shumica e shkëmbimeve të tjera të kriptove, OKX lejon përdoruesit e saj të regjistruar të tregtojnë kriptovaluta me lloje të ndryshme porosish, të tilla si:

 • Rendi i kufizuar i tregut
 • Urdhri i ndalimit të kufirit
 • Urdhri i avancuar i kufirit
 • Ajsbergu
 • Rendi i lartë pasues
 • TWAP ose porositë e çmimit mesatar të ponderuar me kohë

Të mirat dhe të këqijat e OKX Exchange

OKX, si shumë shkëmbime kripto, ka avantazhet dhe disavantazhet e veta.

Pro Kundër
Tarifa të ulëta tregtare. Qytetarët amerikanë nuk lejohen.
Tarifa e depozitës zero OKX. Një llogari demo nuk është e disponueshme.
Pranon mënyra të shumta pagese, të tilla si një transfertë bankare. Ka kufizime për tërheqjet.
Zgjedhje e madhe e monedhave të kriptomonedhave.
Lejon një sërë opsionesh pro-tregtare si tregtimi në treg në moment, tregtimi i të ardhmes dhe derivateve
Ka një ndërfaqe të lehtë së bashku me një aplikacion të veçantë celular.

Procesi i regjistrimit OKX

Regjistrimi në platformën OKX nuk është një kërcënim dhe përfundon brenda pak minutash. Këtu është një udhëzues hap pas hapi për procesin e hyrjes në OKX dhe si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin në platformën tregtare OKX.

Krijimi i llogarisë

Për të krijuar një llogari OKX në shkëmbimin e kriptove OKX, përdoruesit fillimisht duhet të identifikohen në faqen zyrtare të OKX dhe të klikojnë në skedën Sign-Up, e cila do të hapë një formular regjistrimi që përmban fusha të detyrueshme si një adresë emaili (ose numër telefoni) dhe fjalëkalimin. Përdoruesit duhet të krijojnë një fjalëkalim të fortë sepse këto janë kredencialet që do t'u duhen sa herë që hyjnë në llogaritë e tyre në OKX.

Më pas, një kod pin 6-shifror (më shumë si një OTP) do të dërgohet në adresën e dhënë të emailit dhe numrin e telefonit që duhet të futet për të vazhduar më tej me procesin e regjistrimit. Asnjë KYC nuk kërkohet në kohën e regjistrimit në OKX, gjë që e veçon shkëmbimin ndërkombëtar të kriptomonedhave nga shumica e konkurrentëve. Sidoqoftë, nëse ndonjë tregtar dëshiron të tërheqë mbi 100 BTC në 24 orë, shkëmbimi mund të kërkojë të dorëzojë dokumente KYC.

Rishikimi OKX

Fondet e depozitimit

Pasi të kryhet verifikimi i llogarisë OKX me kodin pin 6-shifror, përdoruesit do të duhet të financojnë llogaritë e tyre përkatëse. OKX lejon monedha të shumta për të bërë depozita, dhe për këtë arsye përdoruesit mund të zgjedhin nga kriptovalutat e tyre të preferuara për të financuar llogaritë e tyre. Ekziston një skedë e veçantë me emrin "Assets", duke klikuar në të cilën do të shfaqet menyja pop-up dhe përdoruesit mund të zgjedhin opsionin "depozitë" për të bërë depozitat.

Kjo do të hapë kriptovalutat e ndryshme në platformë, duke i lejuar përdoruesit të zgjedhin ato të preferuara. Megjithatë, kjo duhet mbajtur mend se përdoruesit lejohen të transferojnë një lloj specifik kriptomonedhe në adresën e depozitës së portofolit vetëm kur marrin kriptomonedhën e zgjedhur.

Kopjimi i adresës së portofolit në portofolin dixhital të përdoruesit dhe më pas transferimi i kriptomonedhave do t'i japë fund këtij hapi të financimit të llogarisë së tij në OKX. Shuma minimale e kërkuar për të financuar llogarinë e një tregtari dhe për të filluar tregtimin është 10 USDT ose çdo pasuri tjetër dixhitale e një shume ekuivalente.

Filloni tregtimin

OKX lejon tregtimin kripto-në-kripto, si dhe tregtimin fiat-në-kripto. Në rastin e kripto-në-kriptos, tregtarët globalë të kriptomonedhave mund të fillojnë drejtpërdrejt ta bëjnë këtë pasi të kenë financuar llogaritë e tyre tregtare në bursën OKX. OKX lejon opsione të shumta tregtare si tregtimi spot, tregtimi i marzhit, çiftet e tregtimit të së ardhmes, opsionet, DEX ose shkëmbimet e përhershme.

Rishikimi OKX

Megjithatë, në rastin e tregtimit fiat-to-crypto, përdoruesit duhet të klikojnë në opsionin “Tregtia e Shpejtë” që i lejon ata të blejnë kriptomonedha me fiat. Duke klikuar opsionin “Tregtia e Shpejtë”, tregtarët pyeten se çfarë duan të bëjnë- blejnë ose shesin, duke vendosur kështu kushtet e tyre të tregtimit.

Nëse ata zgjedhin opsionin "blej", ata do të duhet të zgjedhin ndonjë nga monedhat fiat të mbështetura dhe të vendosin sasinë e kriptos specifike që dëshirojnë të blejnë me monedhën fiat. Përdoruesit më pas do të drejtohen në një faqe të veçantë ku OKX ofron çmimet më të mira për kriptovalutat e ofruara nga shërbimet e palëve të treta.

Rishikimi OKX

Tarifat OKX

Me tarifa të ulëta shkëmbimi, OKX ngarkon tarifat e mëposhtme nga tregtarët e regjistruar në platformë.

Tarifat e depozitave dhe tërheqjes

Nuk ka tarifa të ngarkuara për depozitat nga tregtarët, por ka një tarifë të vogël tërheqjeje nga tregtarët, por kjo është gjithashtu shumë e ulët në krahasim me atë që kërkojnë shkëmbimet e tjera nga tregtarët e tyre të regjistruar; 0,0005 BTC në rastin e Bitcoin Cash, 0,01 në rastin e Ethereum dhe 0,15 në rastin e Ripple. Këto nganjëherë quhen tarifa pune, pasi ato përcaktohen nga ngarkesa e zinxhirit të secilës prej aseteve të klientit në bursë.

Tarifat e tregtimit

OKX është një nga shkëmbimet më të mira të kriptove dhe derivateve në botë, dhe për këtë arsye struktura e tarifës së tregtimit është paksa e ndryshme nga shkëmbimet e tjera të kriptove. Struktura e tarifës së tregtimit të OKX varet nga fakti nëse një tregtar është prodhues apo marrës. Megjithatë, shumica e tregtarëve të kriptomonedhave janë blerës të tregut dhe jo krijues të tregut për shkak të shumë letrave me vlerë të nevojshme për të vërtetuar një tregtar si krijues tregu.

Tarifat për blerësit e tregut të ngarkuara nga OKX janë një maksimum prej 0,15% për tregtimin spot për tregtarët me më pak se 500 tokena OKB. Megjithatë, tarifa e prodhuesit/marrjes mund të reduktohet në 0,06% dhe 0,09%, respektivisht, nëse tregtarët mbajnë mbi 2000 token OKB brenda portofolit OKX.

Tarifa e prodhuesit dhe tarifa e marrësit për tregjet e së ardhmes dhe tregjet e tjera të përhershme fillojnë përkatësisht me 0.02% dhe 0.05%, të cilat gjithashtu mund të reduktohen në varësi të argumenteve OKB të mbajtura në llogarinë tregtare. Kështu, tarifat e këmbimit OKX janë më konkurruese. Tregtarët e avancuar me vlerë të lartë neto me një vëllim të lartë tregtimi gjatë një periudhe 30-ditore mund të përfitojnë gjithashtu nga zbritjet shtesë dhe zbritjet e tarifave të tregtimit.

Tarifat e Marzhit

OKX ofron tregtimin e marzhit, që do të thotë se platforma lejon tregtarët e regjistruar të marrin hua nga shkëmbimet e kriptomonedhave. Është një mjet që do t'u mundësojë tregtarëve të hapin një pozicion me më shumë kapital se sa ishte depozituar fillimisht. OKX ofron një raport tregtimi të marzhit (ose raportin e levës) prej 10:1 dhe 20:1, dhe 100:1 kur tregtarët zgjedhin të blejnë kripto token përmes kontratave të përhershme shkëmbimi.

Prandaj, platforma ngarkon norma fikse interesi për çdo pozicion të mbajtur gjatë natës. OKX ngarkon normat e interesit të marzhit sa herë që merren hua. Për të ditur detajet e plota të tarifës së shkëmbimit të kriptomonedhës OKX, klikoni këtu .

Rishikimi OKX

Metodat e pagesës OKX

Mënyrat e mëposhtme të pagesës janë në dispozicion për tregtarët e regjistruar në bursën OKX.

Depozitat OKX

Megjithëse OKX mbështet tregtimin me monedhat fiat dhe dixhitale, ai lejon vetëm kriptovalutat të depozitojnë fonde në llogarinë e një tregtari; asnjë depozitë fiat OKX nuk lejohet në platformë. Tregtarët mund të blejnë kriptovaluta në faqen e internetit OKX me një kartë krediti ose debiti ose të transferojnë kriptovaluta nga shkëmbime të tjera ose çdo portofol më i mirë kripto (ose portofol harduer).

Pasi llogaritë e tyre të financohen, ata mund të fillojnë drejtpërdrejt tregtimin në platformën tregtare OKX. Kur blejnë kriptovaluta, tregtarët mund të përdorin mënyra të shumta pagese si transferim i llogarisë bankare, kartë debiti, kartë krediti, Google Pay, Apple Pay, IMPs ose PayPal. Pas krijimit të një llogarie, përdoruesit e rinj mund të financojnë kuletat e tyre dhe të fillojnë të tregtojnë kriptomonedha.

Tërheqjet e OKX

Tregtarët mund të tërheqin kriptovalutat e tyre të preferuara nga shkëmbimi i kriptove OKX me një tarifë të vogël tërheqjeje prej 0,0005 BTC në rastin e Bitcoin, 0,01 në rastin e Ethereum dhe 0,15 në rastin e Ripple.

Përvoja e përdoruesit në OKX

Përdoruesit janë të kënaqur dhe të kënaqur me veçoritë tregtare të klasit botëror të platformës tregtare OKX. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e faqes në internet është e drejtpërdrejtë dhe kushdo, edhe nëse nuk ka përvojë të mëparshme tregtare, mund të operojë në platforma të tilla dhe të ekzekutojë me efikasitet tregti në OKX.

Siguria, përdorshmëria, tarifat konkurruese të tregtimit, shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit dhe likuiditeti i lartë janë disa pika që kanë dhënë performanca të lavdërueshme për OKX. Kështu, ajo është bërë shkëmbimi më i mirë i kriptomonedhave në botën e kriptove, duke ofruar një përvojë të patëmetë dhe pozitive.

Përvoja e aplikacionit celular OKX

Platforma e tregtimit OKX ofron një aplikacion celular miqësor për përdoruesit që mund të shkarkohet lehtësisht nga Apple Store ose Google Play. Gjatë rishikimit të këmbimit OKX, vendosëm të zbulonim veçoritë e avancuara të aplikacionit OKX dhe ajo që zbuluam është se aplikacioni OKX shërben si një platformë kripto-valutash të gjitha-në-një për tregtarët.

Ai i lejon tregtarët të blejnë dhe shesin kriptomonedha në të gjitha format e disponueshme – qofshin ato spot apo derivate, ofron një pamje në kohë reale të kuotave të transmetimit, mundëson ruajtjen e kriptomonedhave në portofolin e tij dixhital të integruar, lejon metoda të thjeshta depozitimi dhe tërheqje të fonde, dhe gjithashtu ofron një abonim në lajmet e përditësuara të kriptove. Për më tepër, aplikacioni ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur që tërheq fillestarët dhe tregtarët profesionistë.

Do të duhet ende pak kohë që OKX Wallet të mbështesë BRC-30. Kjo nënkupton që pasi të krijohet mbështetja, tregtarët mund të vendosin argumentet e kërkuara në Web3 Earn pa i tregtuar zotërimet e tyre. Misioni OKX për të ofruar mundësi për komunitetin për të marrë pjesë në ekosistem përputhet me propozimin për mbështetjen e tokenit BRC-30.

Rishikimi OKX

Rregullorja dhe Siguria e OKX

OKX është i regjistruar në Hong Kong dhe Maltë dhe ofron shërbime tregtare në përputhje me VFAA. VFAA, ose Akti Virtual i Aseteve Financiare, është një autoritet i rregulluar nën Shërbimet Financiare të Maltës. OKX është i besuar nga përdoruesit që përdorin veçoritë e tij të shkëlqyera. Sa i përket sigurisë, ajo është një nga platformat më të sigurta të tregtimit të kriptomonedhave në botë që nuk është hakuar kurrë dhe për rrjedhojë nuk ka asnjë vlerësim negativ ndaj saj.

Rishikimi OKX

OKX është i sigurt për t'u përdorur pasi praktikon sigurinë simbolike bazuar në algoritmin kryesor të "kriptimit të çelësit privat", me teknologjinë e portofolit të nxehtë dhe të ftohtë të zhvilluar bazuar në teknologjinë e avancuar të enkriptimit të privatësisë. Për më tepër, për të siguruar llogaritë e tregtarëve nga aksesi i paautorizuar, OKX përdor vërtetimin me dy faktorë, kodet e verifikimit të postës elektronike, kodet e verifikimit celular për të tërhequr fonde dhe cilësime të tjera të sigurisë.

Mbështetja e Klientit OKX

OKX ofron mbështetje për klientët në internet 24/7 për përdoruesit e saj të regjistruar për t'i ndihmuar ata të zgjidhin çdo çështje teknike ose tregtare, sipas rishikimit tonë të shkëmbimit të OKX. Ekipi i mbështetjes së klientit mund të kontaktohet përmes telefonit, biletave të bazuara në email, WhatsApp ose bisedës live, të disponueshme në aplikacionet e desktopit dhe celularit.

Për shembull, klientët mund të kontaktojnë ekipin mbështetës nëse kanë humbur fonde për shkak të një detaji të pasaktë të shtuar në transaksion. Qendra e mbështetjes mund të kontaktohet për çështje të tilla dhe madje të ofrojë një përshkrim të hollësishëm të problemit dhe zgjidhjes së tij.

Për më tepër, ekziston një seksion i mrekullueshëm FAQ dhe një seksion tjetër emocionues i quajtur "Bashkohu në Komunitet", ku përdoruesit mund të marrin përgjigje për çështjet e tyre dhe të komunikojnë me përdoruesit e tjerë.

Rishikimi OKX

Përfundim OKX

Shkëmbimi OKX është një nga shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave në botë që plotëson nevojat e tregtarëve fillestarë dhe profesionistë. Ky rishikim pozitiv vë në dukje se struktura e tarifave konkurruese në OKX është një pikë plus për shkëmbimin.

Orientimi i OKX drejt tregut kinez është i dukshëm sepse OKX mbështet enkriptimin CNY (Yuan Kinez) i cili ndihmon OKX të zhvillohet më i fortë në tregjet ndërkombëtare të këmbimit të kriptomonedhave, duke u kujdesur për një grup të gjerë audiencash.

Pyetjet e shpeshta

A është OKX një shkëmbim i mirë?

Po, OKX është një platformë e shkëlqyer për të gjitha llojet e përvojës tregtare, duke përfshirë spotin, derivatet, kontratat e së ardhmes, opsionet tregtare, etj.

A kërkon OKX KYC?

OKX nuk kërkon një proces verifikimi KYC në kohën e regjistrimit. Megjithatë, nëse ndonjë tregtar dëshiron të tërheqë mbi 100 Bitcoin brenda 24 orëve, shkëmbimi i kriptomonedhës mund të kërkojë pajtueshmërinë me KYC.

A mund të përdorin qytetarët amerikanë OKX?

Jo, klientët amerikanë nuk mund të përdorin OKX për shkak të rregulloreve strikte jashtë kontrollit të bursës.

A është OKX i sigurt?

Po, platforma kripto OKX është e sigurt për t'u përdorur falë zbatimit të saj të ruajtjes së nxehtë dhe të ftohtë bazuar në teknologjinë e avancuar të enkriptimit, e cila e siguron platformën nga hakerat.

A është OKX Legit?

Po, shkëmbimi besohet gjerësisht nga tregtarët për shkak të sigurisë, veçorive, shërbimit ndaj klientit dhe vlerësimeve pozitive gjatë viteve.

A mund të depozitoj Fiat në OKX?

Jo, OKX lejon vetëm depozitat e kriptomonedhave në shkëmbimin e saj.

Si t'i kthej paratë e mia nga OKX?

Tregtarët mund të tërheqin para në çdo kohë që dëshirojnë duke plotësuar një formular tërheqjeje dhe duke paguar tarifat e kërkuara.
Thank you for rating.