Bonusi i OKX Refer Friends - merrni Kutitë e Misterit me vlerë deri në 50 USDT

Bonusi i OKX Refer Friends - merrni Kutitë e Misterit me vlerë deri në 50 USDT
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: Mystery Box vjen me shpërblime kripto me vlerë deri në 50 USDT
A po kërkoni një mundësi për të përforcuar potencialin tuaj tregtar dhe për të zhbllokuar përfitime të pashembullta? Mos kërkoni më larg se OKX – një platformë kryesore që fuqizon tregtarët me mjete dhe shpërblime të fundit. Aktualisht, OKX po ofron një promovim ekskluziv që i lejon përdoruesit të rrisin përvojën e tyre tregtare dhe të maksimizojnë fitimet e tyre si kurrë më parë.

Çfarë është programi i referimit OKX?

Bonusi i OKX Refer Friends - merrni Kutitë e Misterit me vlerë deri në 50 USDTProgrami i Referimit OKX është krijuar që përdoruesit të referojnë miqtë në platformën OKX dhe të fitojnë bonuse nga aktivitetet e tyre tregtare.

Inkurajoni miqtë tuaj të krijojnë një llogari OKX me kodin tuaj të referimit dhe do të keni të drejtë të merrni Mystery Boxes kur miqtë tuaj të kryejnë një sërë detyrash të thjeshta:

 • Signup Mystery Box : kur miqtë tuaj regjistrohen dhe përfundojnë verifikimin e identitetit brenda 7 ditëve pas regjistrimit.
 • Depozita Mystery Box : kur miqtë tuaj blejnë ose bëjnë një depozitë me një shumë minimale prej 50 USDT (në një transaksion) brenda 14 ditëve pas regjistrimit të tyre.

Shënim : blerja ose depozitimi i kriptove nëpërmjet transfertave të brendshme, paketave të kuqe, shpërblimeve dhe blerjeve nëpërmjet porosisë së ndarjes P2P nuk do të numërohen. Për më tepër, miqtë tuaj do të regjistrohen gjithashtu në Programin tonë të Bonusit të Ri të Përdoruesit


Pse të bashkoheni me programin e referimit OKX?

Zbritje në tarifat e tregtimit
Duke përdorur një kod referimi OKX, ju mund të gëzoni tarifa tregtare me zbritje. Kjo mund të zvogëlojë kostot tuaja gjatë tregtimit të kriptomonedhave në platformë. Shikoni Si të depozitoni para në OKX: Një udhëzues i thjeshtë për më shumë informacion mbi depozitimin e kriptove në OKX.

Nivelet e shpërblimit
Për më tepër, programi i referimit ofron nivele të ndryshme shpërblimi. Ndërsa ftoni më shumë miq që t'i bashkohen OKX me kodin tuaj, mund të zhbllokoni nivele më të larta shpërblimi dhe të rritni përfitimet tuaja.

Pranueshmëria e bonusit
Një kod referimi OKX gjithashtu ju jep juve dhe miqve tuaj të drejtën për bonuse, të tilla si Kutitë e Misterit që përmbajnë çmime kriptosh si BTC dhe ADA dhe kupona që ulin tarifat.
Mos harroni, përdorimi i kodeve të referimit përfiton ju dhe miqtë tuaj, duke e bërë atë një zgjedhje të favorshme për të gjitha palët e përfshira.


Si të merrni fitime përmes Programit të Referimit OKX

1. Hyni në llogarinë tuaj, shkoni te [Më shumë] - [Referral].
Bonusi i OKX Refer Friends - merrni Kutitë e Misterit me vlerë deri në 50 USDT2. Kopjoni dhe ndani lidhjen ose kodin tuaj të referimit me miqtë tuaj.
Bonusi i OKX Refer Friends - merrni Kutitë e Misterit me vlerë deri në 50 USDT3. Ju dhe shoku juaj do të merrni secili nga një Mystery Box kur shoku juaj të identifikohet në aplikacionin OKX dhe të përfundojë verifikimin e identitetit brenda 7 ditëve pas regjistrimit.

Ju dhe shoku juaj do të fitoni secili nga një Mystery Box shtesë kur shoku juaj blen ose depoziton kripto me vlerë më shumë se 50 USDT në një transaksion të vetëm.

4. Çdo Mystery Box vjen me shpërblime kripto me vlerë deri në 50 USDT. Shpërblimet përfshijnë kartat BTC, ETH, DOT dhe zbritje. Ju mund t'i kontrolloni shpërblimet tuaja në qendrën e shpërblimeve. Nuk ka asnjë kufi se sa Kuti të Misterit mund të merrni. Sa më shumë miq të ftoni, aq më shumë merrni. Shpërndaje fjalën tani!


Cilat janë rregullat e promovimit në OKX?

 1. Çdo Mystery Box mund të përmbajë karta kripto ose zbritje si shpërblim dhe duhet të hapet brenda 30 ditëve nga data e marrjes nëpërmjet aplikacionit OKX; përndryshe, do të skadojë. Aktualisht, Mystery Boxes mund të shikohen si në aplikacion ashtu edhe në ueb, por ato mund të hapen vetëm në aplikacion.

 2. Mund t'i kontrolloni kutitë tuaja të misterit të fituara në faqen Referimi Historia e ftesave dhe t'i shikoni shpërblimet në faqen Referimi Historia e ftesës pasi të hapni Kutitë e misterit.

 3. Nën-llogaritë nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në këtë program, të marrin shpërblime ose të ftohen si të ftuar.

 4. Ju lutemi, kini parasysh se vlera e shpërblimeve mund të luhatet dhe mund të mos jetë e barabartë në momentin e tërheqjes për shkak të luhatjeve të tregut. Çmimet e aktiveve dixhitale, duke përfshirë monedhat e qëndrueshme, mund të luhaten në çdo moment, duke shkaktuar potencialisht një rritje ose ulje të vlerës së aseteve.

 5. Në rast të sjelljes mashtruese, të tilla si regjistrimi mashtrues, blerja ose shitja, ose falsifikimi i informacionit të verifikimit të identitetit, OKX do të shqyrtojë dhe kontrollojë tërësisht situatën, duke rezervuar të drejtën për të anuluar të drejtën e pjesëmarrjes dhe të drejtat e dhënies për përdoruesit përkatës.

 6. OKX mund të shtyjë shpërndarjen e Mystery Boxes ose Shpërblimet për shkak të problemeve të sistemit ose rrethanave të tjera të veçanta. Nëse nuk keni marrë Kutitë e Misterit ose Shpërblimet brenda 48 orëve pasi miqtë tuaj të përfundojnë detyrën, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit dhe ne do të ndjekim në mënyrë aktive situatën.

 7. OKX ka të drejtë të pezullojë, ngrijë dhe/ose vulosë llogaritë e përdoruesve dhe asetet brenda llogarive sipas ligjeve në fuqi ose kushteve të shërbimit të OKX.

 8. OKX rezervon të drejtën të përjashtojë çdo pjesëmarrës nga ky aktivitet dhe/ose të anulojë këtë aktivitet pa paralajmërim. Shpërblimet varen nga pajtueshmëria e pjesëmarrësve me Termat dhe Kushtet dhe nuk janë të garantuara. Referojuni Termave dhe Kushteve për detaje të mëtejshme.

Thank you for rating.