Tregtarët e rinj të OKX - Bonus 110 dollarë

Tregtarët e rinj të OKX - Bonus 110 dollarë
  • Periudha e promovimit: Shpërblimet do të dërgohen në 7 ditë pune pas datës 15 dhe 30 të çdo muaji.
  • Promovimet: 110 dollarë

Kjo është një fushatë afatgjatë për tregtarët e rinj të OKX. Vetëm pjesëmarrësit me IP afrikane mund të kualifikohen për shpërblimet.

【Bonus 1】10$!
Depozitoni nëpërmjet P2P për të paktën 20 dollarë për të marrë 2 dollarë, ose të paktën 50 dollarë për të marrë 5 dollarë;

Tregtoni të paktën 100 dollarë për të marrë 5 dollarë të tjerë.


【Bonus 2】Deri në 100$!
Rendit sipas vëllimit të tregtimit ose kohëve të tregtimit Bonus
1 50 dollarë
2 40 dollarë
3 30 dollarë
4 20 dollarë
5 10 dollarë

10 tregtarët më të mirë mund të ndajnë 300 dollarë. Nëse jeni TOP 1 për vëllimin e tregtimit dhe kohën e tregtimit, do të merrni 100 dollarë në total!

* Pjesëmarrësit duhet të tregtojnë të paktën 5,000 dollarë në muajin aktual për t'u kualifikuar për këtë shpërblim.


Kushtet e kushteve
1. Vetëm pjesëmarrësit që regjistrohen nëpërmjet lidhjes së referimit të partnerëve globalë afrikanë OKX dhe kalimit KYC1 mund të marrin pjesë në këtë ngjarje.

2. Shpërblimet do të dërgohen në 7 ditë pune pas datës 15 dhe 30 të çdo muaji.

3. Transferimi i brendshëm, e njëjta ID IP/pajisje ose adresa e tërheqjes do të jenë të pavlefshme për këtë fushatë.
Thank you for rating.