OKX Programi i Filialit - OKX Albania - OKX Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në OKX
Programi i Filialeve OKX ofron një mundësi fitimprurëse për individët që të fitojnë para nga ndikimi i tyre në hapësirën e kriptomonedhës. Duke promovuar një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave në botë, filialet mund të fitojnë komisione për çdo përdorues që i referohen platformës. Ky udhëzues do t'ju përcjellë në procesin hap pas hapi të anëtarësimit në Programin e Filialeve OKX dhe zhbllokimin e potencialit për shpërblime financiare.


Çfarë është Programi i Filialit OKX?

OKX ofron një gamë të gjerë produktesh të tregtimit të kriptove, duke përfshirë tregtimin spot, tregtimin e të ardhmes, tregtimin e opsioneve dhe më shumë. Ata gjithashtu ofrojnë tregtimin e marzhit me levën deri në 100x, duke e bërë atë një opsion tërheqës për tregtarët me përvojë. Programi i filialeve OKX ofron një strukturë komisioni me nivele, që do të thotë se sa më shumë referime të sillni, aq më e lartë do të jetë norma juaj e komisionit. Ju mund të fitoni deri në 50% komision për të gjitha tarifat e tregtimit të krijuara nga referimet tuaja. Përveç tarifave tona bujare të komisionit, programi i filialeve OKX ofron gjithashtu një shumëllojshmëri materialesh marketingu, duke përfshirë banderola, lidhje dhe faqe uljeje.

Për më tepër, ju dhe të ftuarit tuaj mund të zhbllokoni Mystery Boxes me vlerë deri në 10,000 dollarë, të fitoni një pjesë deri në 2,000,000 dollarë në garat tregtare dhe madje mund të personalizoni fushatat për komunitetin tuaj!

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në OKX
Si mund të fitoj komision si bashkëpunëtor?

1. Merrni lidhjet tuaja të filialeve
Lidhjet dhe kodet janë në faqen Më shumë bashkëpunëtorë . Ju mund të personalizoni kodin dhe lidhjen tuaj të filialit, ose të krijoni lidhje të reja dhe të vendosni tarifat e komisionit për ju dhe të ftuarit tuaj. Lidhja juaj e referimit do të jetë lidhja juaj e paracaktuar e filialit. dhe ndajini ato me miqtë dhe familjen tuaj.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në OKX
2. Ndani lidhjet tuaja
Ndani lidhjet ose kodet tuaja të filialeve me miqtë dhe komunitetin tuaj, ose promovoni nëpërmjet mediave sociale dhe kanaleve të tjera.

3. Bashkohuni dhe tregtoni
Të ftuarit tuaj përdorin lidhjen ose kodin tuaj për të:

 • Regjistrohuni në OKX dhe bëni një tregti; ose
 • Hyni përsëri pas më shumë se 180 ditësh dhe bëni një tregti

4. Fitoni komision
Ju do të fitoni një komision nga çdo tarifë tregtare e paguar nga të ftuarit tuaj gjatë gjithë jetës. Komisionet zgjidhen çdo orë në USDT.

Shënim:
Nëse pala tjetër e të ftuarit ka një tarifë negative të tarifës së tregtimit, komisioni përfundimtar do të llogaritet bazuar në tarifat aktuale të tregtimit neto.

Ne nuk kreditojmë komisione për:

 • Tregtime me tarifë zero
 • Tregtoni me karta zbritjeje (komisionet do të kreditohen në formën e kartave me zbritje)
 • Tregton me tarifa speciale

Ju nuk mund të fitoni komisione nga përdoruesit kinezë nëse regjistroheni jashtë Kinës.

Ku mund të shikoj matjet e komisionit?

Ju mund të shikoni shumën, tarifat dhe komisionet e depozituara të të ftuarve në faqen Të ftuarit.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni Shkarko zgjidhni çdo periudhë nga një ditë në një vit, zgjidhni Krijo raport për të shkarkuar raportin e të dhënave.

Shënim: mund të krijoni deri në 30 raporte në muaj. Çdo raport i të dhënave është i disponueshëm për shkarkim brenda 15 ditëve pas krijimit.


Si e vlerëson OKX nivelin e filialit?

OKX do t'i vlerësojë të gjitha bashkëpunëtorët çdo muaj me efekt të menjëhershëm dhe do të rregullojë tarifat e komisionit bazuar në nivelin e filialit tuaj.

Filialet vlerësohen bazuar në:

 • Vëllimi mujor i tregtimit të të ftuarve
 • Numri i të ftuarve të rinj ose total të tregtuar në muaj

Shkalla e komisionit të paracaktuar është 30%.

 • Nëse i plotësoni kriteret për një nivel më të lartë, muajin e ardhshëm do të përmirësoheni me një normë komisioni më të lartë.
 • Nëse nuk arrini të përmbushni kriteret e nivelit aktual për tre muaj rresht, niveli juaj do të rregullohet përkatësisht.
 • Nuk do të mund të merrni komisione kur niveli i filialit tuaj është 0.

Pasi të bëheni bashkëpunëtor, mund të gëzoni një periudhë mbrojtjeje 5-mujore të nivelit të filialit. Gjatë kësaj kohe, norma e komisionit nuk do të bjerë nën normën e muajit të parë.

Shënim: për anëtarët që bashkohen përpara ose në datën 15 të muajit, periudha e mbrojtjes përfundon në ditën e fundit të muajit të 5-të kalendarik. Për anëtarët që bashkohen pas datës 15 të muajit, periudha e mbrojtjes përfundon në ditën e fundit të muajit të 6-të kalendarik.

Shembull: nëse i bashkoheni programit të filialeve më 1 korrik, periudha juaj e mbrojtjes do të jetë nga korriku në nëntor. Nëse bashkoheni më 20 korrik, periudha juaj e mbrojtjes do të jetë nga korriku në dhjetor.

Pse të zgjidhni OKX Affiliate Program?

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në OKXMenaxherët e llogarive të përkushtuara 24/7: Sa herë që hasni një problem, menaxherët tanë të aftë të llogarisë dhe ekipi i mbështetjes së klientit janë të gatshëm t'ju ndihmojnë.

Mesazhimi i çastit në çdo kohë, kudo: Angazhohuni në biseda një-në-një ose në grup me të ftuarit tuaj në OKX, të aksesueshme në çdo kohë dhe nga çdo vend.

Bashkëpunoni me nëndegët: Formoni dhe mbikëqyrni ekipin tuaj, duke bashkëpunuar me nëndegët për të zgjeruar shtrirjen tuaj.

Monitorimi i performancës në kohë reale: Përfitoni njohuri mbi performancën e referimeve tuaja me veçoritë tona të gjurmimit dhe raportimit në kohë reale.


Si mund të bashkëpunoj me nën-affiliate?

Si një filial, ju mund të ftoni nën-affiliate për të ndihmuar në ndarjen e lidhjeve tuaja, dhe nëndegët tuaja mund të marrin gjithashtu një pjesë të tarifës së tregtimit të të ftuarit. Ja se si funksionon:

 • Sigurohuni që nëndetësja juaj të ketë një llogari OKX.
 • Krijoni një lidhje nën-affiliate në faqen Affiliates. Shënim: vetëm bashkëpunëtorët mund të krijojnë dhe modifikojnë lidhjen.
 • Përcaktoni tarifat e komisionit për ju, nëndegët dhe të ftuarit. Shënim: pasi të keni përfunduar, ju mund të modifikoni tarifën vetëm për nën-affiliate, por jo për të ftuarit. Normat e komisionit janë të njëjta për pikat dhe derivatet.
 • Fitoni komisione për tarifat e tregtimit të të ftuarve. Shënim: nëse një i ftuar përdor një kartë zbritjeje, komisionet do t'ju kreditohen juve dhe bashkëpunëtorëve tuaj në formën e kartave me zbritje.
 • Ndiqni të dhënat e performancës në faqen e Filialeve. Shënim: nëndegët gjithashtu mund të gjurmojnë të dhënat e tyre në faqen e Filialeve.


Cila mund të jetë arsyeja e largimit tim si bashkëpunëtor nga programi?

Për sigurinë e llogarisë, do të hiqeni nga programi i filialeve nëse zbulohet një aktivitet i dyshimtë, duke përfshirë, por pa u kufizuar në:

 • Ridrejtimi i përdoruesve në OKX nga faqet e internetit që ngjajnë me faqen zyrtare të OKX
 • Përdorimi i llogarive të mediave sociale që ngjajnë me llogarinë zyrtare të mediave sociale OKX, duke përfshirë Twitter, Facebook dhe Instagram.
 • Dërgimi i email-eve të ftesës ose mesazheve me tekst duke imituar OKX.
 • Reklamimi i fjalëve kyçe të markave të OKX si OKX dhe OKX Exchange në motorët e kërkimit, duke përfshirë Google, Bing, Yandex, Yahoo dhe Naver.
 • Vetë-ftuese përmes llogarive të shumta.
 • Marketingu ose reklamimi, drejtpërdrejt ose indirekt, për përdoruesit që banojnë në vendet e mëposhtme, ose juridiksione të tjera të ndaluara dhe të kufizuara, siç mund të ndryshojë herë pas here: Krime, Kubë, Donetsk, Iran, Luhansk, Koreja e Veriut, Siria, SHBA (përfshirë territore të tilla si Puerto Rico, Samoa Amerikane, Guam, Ishulli Mariana Veriore dhe Ishujt e Virgjër të SHBA (St. Croix, St. John dhe St. Thomas)), Bangladeshi, Bolivia, Bahamas, Kanadaja, Malta, Malajzia, Japonia, Singapori, Hong Kongu, Austria, Franca, Belgjika, Bullgaria, Kroacia, Republika e Qipros, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Finlanda, Franca, Gjermania, Greqia, Hungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luksemburgu, Malta, Holanda, Polonia, Portugalia, Rumania, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Islanda, Lihtenshtajni, Norvegjia, Australia dhe Mbretëria e Bashkuar.
 • Postimi, lidhja ose dërgimi i ndonjë lidhjeje në lidhje me OKX në motorët e kërkimit, platformat dixhitale ose çdo medium tjetër në internet që mund të jetë i aksesueshëm nga individë ose subjekte të vendosura në vendet e listuara më sipër.

Çdo shkelje e kësaj klauzole mund të rezultojë në përfundimin e menjëhershëm të kësaj Marrëveshjeje dhe mund ta ekspozojë Talent ndaj veprimeve ligjore dhe përgjegjësisë për dëmet, duke përfshirë por pa u kufizuar në ato të vendosura nga autoritetet rregullatore brenda juridiksioneve të specifikuara. OKX rezervon të drejtën të modifikojë ose ndërpresë programin e filialit dhe të modifikojë kushtet në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye pa njoftim paraprak.

Thank you for rating.